Alarmsystemen

Een alarmsysteem op maat.

Kies voor gemoedsrust met een alarmsysteem op maat van jouw woon- of werkomgeving. CB-Solutions werkt steeds met gekende merken, alle inbraakbeveiliging wordt steeds door onze ervaren techniekers geplaatst. Zo kan je steeds met een gerust hart de deur uit!

Geen enkele onderneming of woning is hetzelfde, daarom komt CB-Solutions altijd ter plaatse om een beveiligingsconcept uit te werken die voldoet aan jouw levensstijl. Huisdieren? Regelmatig op reis? We houden rekening met jouw wensen en behoeften.

Heb je al een bestaand alarmsysteem? Geen nood, wij kunnen de service hiervan overnemen met de bestaande apparatuur. CB-Solutions werkt met 3 verschillende servicecontracten die we graag voorstellen bij je systeem.

 

Waarom inbraakbeveiling?

Met een inbraakbeveiligingssysteem op maat van jouw woon- of werkomgeving leg je een belangrijke basis voor zowel je eigen veiligheid als die van je gezin, werknemers en kostbare bezittingen. Een alarmsysteem opgemaakt aan jouw behoeften zorgt voor meer zekerheid en houdt ongewenste bezoekers op afstand.

Advies op maat!

CB-Solutions komt steeds ter plaatse om het ideale alarmsysteem voor te stellen. Na een analyse van je pand en de zwakke plekken bloot te leggen geven we beveiligingsadvies op maat en kunnen we de beste oplossing samenstellen.

Er zijn slechts een beperkt aantal merken afhankelijk van het onderdeel

Vandaag nog voor een geheel vrijblijvende analyse.