Toegangscontrole

Bepaal zelf wie toegang krijgt tot je woon- of werkomgeving!

In een bedrijfsgebouw is het soms moeilijk om te weten wie wanneer aanwezig is en dan ook nog eens al dan niet toegang heeft tot bepaalde ruimtes. Een betrouwbaar systeem voor toegangscontrole helpt je om het overzicht te behouden en ongewenste bezoekers buiten te houden. Zo voorkom je dat iedereen ongecontroleerd binnen of buiten wandelt.

Toegangscontrolesystemen

Een toegangscontrolesysteem kan op verschillende manieren worden uitgewerkt of geïntegreerd. Er zijn heel wat mogelijkheden, we sommen ze alvast even op:

 • CB Solutions, contact , logo

  Gsm / bluetooth

  Iemand zijn badge vergeten of vergeten dat ze net vandaag het onderhoud in je pand komen uitvoeren? Open eenvoudig de deur van op afstand met je gsm.

 • CB Solutions, contact , logo

  Codeklavieren / cijfercombinatie

  Met behulp van codeklavieren beperk je de toegang tot het gebouw. Elke medewerker krijgt een individuele code, zodat je eenvoudig kan bepalen welke rechten je medewerkers krijgen.

 • CB Solutions, contact , logo

  Badgelezer

  Werken met een badge is gelijkaardig aan werken met een individuele code, maar het gebruik van een badge of kaart gaat sneller. Wanneer een kaart verloren raakt of gestolen wordt, kan je deze gemakkelijk blokkeren zodat hij niet meer gebruikt kan worden om toegang te krijgen.

 • CB Solutions, contact , logo

  Biometrische lezers

  Biometrische toegangscontrole wordt uitgevoerd aan de hand van bepaalde unieke lichaamskenmerken. Dat kan bijvoorbeeld een vingerafdruk of irisscan zijn. Waar een code of badge nog kan worden doorgegeven aan personen met verkeerde intenties, bieden biometrische lezers een meer sluitende beveiliging.

 • CB Solutions, contact , logo

  Parlofoon

  Een parlofoon kan perfect worden gecombineerd in een  toegangscontrolesysteem. Op die manier kunnen bezoekers zich eenvoudig aanmelden en kunnen je eigen medewerkers hun code of badge gebruiken.

CB-Solutions heeft de nodige ervaring met het installeren van systemen voor toegangscontrole en helpen we je graag met professioneel advies op maat. We bespreken samen wat je precies nodig hebt, waarna onze ervaren techniekers garant staan voor een feilloze plaatsing van jouw toegangscontrolesysteem.

Waarom toegangscontrole?

Je kiest zelf hoe uitgebreid je controle is met o.a. badges voor je medewerkers, bezoekersregistratie of een koppeling met je alarmsysteem.

Gaat er een toegangsbadge verloren? Geen probleem, dan kan die eenvoudig uit het systeem worden geprogrammeerd. Ook hier bieden wij assistentie met een servicecontract

Er zijn slechts een beperkt aantal merken afhankelijk van het onderdeel

Vandaag nog voor een geheel vrijblijvende analyse.