Brandbeveiliging

Bescherm je optimaal tegen brand.

Met een goede brandbeveiliging win je in geval van nood kostbare tijd zodat je tijdig het gebouw kan verlaten, de hulpdiensten kan verwittigen en het verlies tot een minimum kan beperken. branddetectiesystemen zijn dan ook van levensbelang en een echte must om de veiligheid van je woon- of werkomgeving te waarborgen.

CB-Solutions geeft je graag advies op maat over de brandbeveiliging van jouw woning of bedrijfspand zodat je kan rekenen op een maximale brandveiligheid en een complete ondersteuning in geval van brand. We installeren alles volgens de regels van de kunst en blijven bereikbaar voor al je vragen in verband met brandveiligheid en eventuele aanpassingen of uitbreidingen aan jouw systeem.

Waarom brandbeveiliging?

Een ongeluk kan snel gebeuren. Zo kunnen bij een brand al je kostbare bezittingen in enkele seconden verloren gaan, maar ook de veiligheid van iedereen in het gebouw komt meteen in het gedrang. Iedere seconde is van levensbelang en net daarom is het zo belangrijk om te kiezen voor een goede brandbeveiliging.

Dankzij een brandbeveiligingssysteem word je meteen verwittigd zodat iedereen de woning of het bedrijfspand op tijd kan verlaten

Branddetectie

Een goed branddetectiesysteem is belangrijk omdat de detectoren meestal de rook opsporen voor je er zelf iets van merkt. Je doet er dan ook goed aan om minstens één branddetector per 80 m² te plaatsen en de detectoren met elkaar te verbinden voor een verhoogde veiligheid. Heb je een alarmsysteem? Dan kan je de branddetectoren hier ook eenvoudig op aansluiten.

Bedrijven hebben de keuze tussen een klassieke of digitale brandcentrale waarbij er verschillende branddetectoren mogelijk zijn. Onze beveiligingsadviseur geeft daarom graag advies op maat, zodat je altijd het gepaste branddetectiesysteem hebt dat aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf.

Er zijn slechts een beperkt aantal merken afhankelijk van het onderdeel.

Vandaag nog voor een geheel vrijblijvende analyse.