Over ons

Jouw ervaren beveiligingspartner!

Christophe Bogaerts, oprichter van CB-Solutions, heeft in de loop der jaren de nodige vakkennis opgedaan en is dan ook de referentie in deze sector.

Met CB-Solutions hebben we als doel om alle klanten een veilige en vertrouwde woon- en werkomgeving te bieden.

Voor elke klant werken we een persoonlijk beveiligingsconcept uit waarbij technologische materialen én goed opgeleid personeel centraal staan.

 

Veiligheid in alle vertrouwen

Bij elke klant stellen we het vertrouwen als belangrijkste waarde. Open communicatie, klantgerichtheid én discretie zijn voor ons vanzelfsprekend.

Ons gemotiveerd team staat dagelijks voor je klaar om je verder te helpen. Specifieke beveilingsbehoeften of het onderhoud hiervan werken we op maat uit.

 

Wil je je alarmsystemenbrandbeveiliging, camerabewaking, electriciteit, ,  of toegangscontrolesystemen uitbreiden of optimaliseren? Wij helpen je graag verder.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of professioneel advies op maat.

Wat klanten zeggen:

Bart W

Ekeren

Top

Zeer net en gebruiksvriendelijk alarmsysteem. Proper geïnstalleerd en zeer klantvriendelijk.

Ritta V L

Ekeren

Zó blij met veilig voordeurslot

Ik had CB-Solutions gecontacteerd, omdat ik veilig mijn voordeur wilde kunnen afsluiten. Ch. Bogaerts heeft dat vakkundig opgelost én uitgevoerd. Aan te raden bedrijf voor àlle veiligheidsoplossingen in en aan huis. Dank

Caja dH

Brasschaat

Uitstekend

Wat fijn dat ik CB-Solutions ontdekt heb! Ik was direct onder de indruk van de grote vakkundigheid, persoonlijke zeer vriendelijke service, accuraatheid en punctualiteit van dit bedrijf. Christophe je bent een topper! Ik raad CB-solutions echt iedereen aan!

Willemijn

Kalmthout

Buitenverlichting

Super blij met de snelheid van de werken en het respecteren van het budget. Vriendelijk en uiterst professioneel!

Michael S

Bornem

5 sterren!

Wat een aanpak van CB-Solutions. Vanaf moment 1 nog geen dag spijt van onze installatie. Vanaf het 1ste gesprek had je meteen een goed gevoel. Christophe weet waarover hij praat en luisterde aandacht naar al onze vragen. Ook tijdens en vooral na installatie steeds beschikbaar voor ons als we weer eens een vraag hadden. Alles proper afgewerkt zoals afgesproken. Je krijgt wat je vraagt! Top service die we gerust een 5 sterren willen geven! Bedankt voor de goede zorgen!

Ruth B

Bornem

Passie met een correcte service

Van passie voor alarmen gesproken! Bedankt om de beste én prijs-efficiënte oplossing voor ons huis voor te stellen. Fijn om samen te werken met iemand die zich aan alle afspraken houdt en goeie service geeft. Ik zal je zeker aanbevelen bij onze vrienden!

Tom C

Brussel

Opnieuw perfect

Wederom een probleemloze en geslaagde installatie! Al verschillende jaren kiezen wij voor CB-Solutions om te zorgen voor de beveiliging, zowel van de zaak als onze privéwoning. Bedankt Christophe, voor je gedrevenheid en kennis, en tot bij de volgende installatie of onderhoud!

Tino B

Ekeren

Perfect werkende installatie !!

Christophe heeft bij mij beveiligingscameras en videofonie geïnstalleerd, plaatsing is uitstekend en zeer net verlopen, ik heb deze installatie bijna 3 jaar in gebruik en tot op heden nog geen enkel probleem gehad. Hij heeft mij ook raad gegeven hoe ik het best mijn wifi netwerk op de best mogelijk manier kon versterken en uitbreiden en ook dit heeft CB-Solutions voor mij geïnstalleerd. Christophe is een topkerel waar je ten allen tijden op kan rekenen. 👍👍 Komt steeds de gemaakte afspraken na, gewoon 👌👌

Joeri T

Brasschaat

Aanrader

Vlotte en juiste offerte gekregen,bekijkt samen met u de beste opties. Plaatsing prima en proper verlopen. Goede service na verkoop. Aanrader om uw huis te beveiligen!

Morgane O

Brasschaat

Zeer goede service

Christophe kon op korte termijn helpen. Hij deed ook vrijblijvend voorstellen om de woning nog beter te beveiligen. Zeer tevreden met de service van CB-Solutions!

Gaya DC

Ekeren

Perfect

Beste Christophe, wil je nog even laten weten dat we zeer te vreden zijn over al het werk dat je al gedaan hebt bij ons,vooral je netheid correctheid en professionele advies kom je niet veel meer tegen.Zelf bij vrienden van ons horen we steeds positieve reacties die ik zeker ook deel. Blij je te leren kennen en tof dat we steeds en zelf soms ongepast je nodig hadden, top dat je er dan ook steeds was om ons verder te helpen. CB -SOLUTIONS BV, wij gaan je zeker nog nodig hebben en kijk al uit naar onze verdere werkzaamheden. Quality is a must. 👍👍👌👌

Dirk

Schoten

Fantastisch

Christophe is een vakman, de vakman die je nog maar weinig tegenkomt. En wanneer hij weg is, zou je niet weten dat hij is langs geweest, ons huis werd proper en net achtergelaten, hij werkt altijd met stofzuiger (eentje op zijn rug/met batterijn). Bij het eerste gesprek voel je onmiddellijk zijn passie, hij is over alles eerlijk en dat merk je ook in zijn offerte. Bij het vergelijken met andere firma's is zijn offerte helder en zoals hij het zelf zegt 'dit maakt het transparant om te vergelijken' wat wil je nog meer? Succes Christophe in de verdere uitbouw van je firma, met deze gedrevenheid en passie zal het niet zo lang meer duren... wij maken volop reclame!

Christa E

Knokke

Perfect

Perfect in alle opzichten : Christoph beredeneert mee de gestelde vraag : er werd iets totaal anders geïnstalleerd dan wat ik voor ogen had, maar het beantwoordt beter aan het vooropgestelde doel. Na de offerte werd alles correct en stipt uitgevoerd . Er werd proper en ordelijk gewerkt. De communicatie is open, beleefd , vriendelijk. Zeker en vast contacteer ik CB-Solutions voor een volgend project! Christa

Marc Van Riel

Kapellen

Service zoals het hoort ....

De installateur van ons alarm systeem is gestopt met zijn activiteiten en zo ben ik bij deze firma terecht gekomen. Heeft alles perfect en met kennis van zaken overgenomen ! Ondertussen ook reeds enkele elektriciteitswerken laten doen en steeds met de nodige vakkennis en correctheid. Tijdje geleden ook bewakingscamera's laten installeren : top service ! Samengevat : beleefde, correcte service en steeds van zijn woord ... zo zou het overal moeten zijn !!!

Roel V

Brasschaat

Samenwerking met CB-Solutions

Onze samenwerking met CB-Solutions en eigenaar Christophe Bogaerts kan enkel als positief en op en top professioneel worden omschreven. Van het eerste contact tot de volledige oplevering en opvolging is alles perfect verlopen. Christophe is enorm gedreven en begaan met zijn klanten. Geen vraag of inspanning is te veel. Je voelt je als klant echt koning en fantastisch begeleid. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking en het geleverde resultaat. We feel absolutely safe!!

Tevreden klanten

Vandaag nog voor een geheel vrijblijvende analyse.