Diensten

Een alarmsysteem op maat.

Kies voor gemoedsrust met een alarmsysteem op maat van jouw woon- of werkomgeving. CB-Solutions werkt steeds met gekende merken, alle inbraakbeveiliging wordt steeds door onze ervaren techniekers geplaatst. Zo kan je steeds met een gerust hart de deur uit!

Geen enkele onderneming of woning is hetzelfde, daarom komt CB-Solutions altijd ter plaatse om een beveiligingsconcept uit te werken die voldoet aan jouw levensstijl. Huisdieren? Regelmatig op reis? We houden rekening met jouw wensen en behoeften.

Brandbeveiliging

Met een goede brandbeveiliging win je in geval van nood kostbare tijd zodat je tijdig het gebouw kan verlaten, de hulpdiensten kan verwittigen en het verlies tot een minimum kan beperken. Branddetectiesysteem zijn dan ook van levensbelang en een echte must om de veiligheid van je woon- of werkomgeving te waarborgen.

Camerabewaking

Met één blik op het scherm zien wat er in en rond je woon- of werkomgeving gebeurt? Met camerabewaking houd je eenvoudig een extra oogje in het zeil, zelfs als je er niet bent. De camera staat steeds op de uitkijk, zodat jij met een gerust gevoel je woon- of werkomgeving kan verlaten, maar toch een zicht hebt op wat er in de omgeving gebeurt. Mocht je ongewenst bezoek krijgen, dan kan je met een bewakingscamera gemakkelijk de indringers detecteren.

Toegangscontrole

In een bedrijfsgebouw is het soms moeilijk om te weten wie wanneer aanwezig is en dan ook nog eens al dan niet toegang heeft tot bepaalde ruimtes. Een betrouwbaar systeem voor toegangscontrole helpt je om het overzicht te behouden en ongewenste bezoekers buiten te houden. Zo voorkom je dat iedereen ongecontroleerd binnen of buiten wandelt.

Videofonie

Ben je op vakantie en wil je je buur bij je thuis binnenlaten om de kat eten te geven? Sta je nog in de file terwijl de leverancier voor een gesloten deur staat en kan je hem niet meteen binnenlaten? Is je partner de sleutel vergeten en kan die niet binnen? Dan hoef je voortaan niet in alle haast naar huis te snellen, want je kan nu vanop afstand de deur openen met je smartphone of tablet!

Vandaag nog voor een geheel vrijblijvende analyse.